Verkiezingscafé Inne Rooi Potlut

Inne Rooi Potlut (grote weergave)

Geïnteresseerd in gemeenteraadsverkiezingen ? Inne rooi potlut ... daar moet je zijn op 14 oktober ! Of hou onze online media in het oog of kom naar ons eendagscafé in CC MUZE. Wij houden je er van minuut tot minuut op de hoogte!

14 oktober 2012, gemeenteraadsverkiezingen, ook in Heusden-Zolder.

Onmiddellijk borrelen vragen op: Zal NV-A de tendens van de peilingen waarmaken ? Kan CD&Vplus met boegbeeld burgemeester Sonja Claes standhouden ? Kan oud-burgemeester Tony Beerten terug op het voorplan treden ? Hoe sterk is "Sterk Heusden-Zolder" ? Kunnen Vlaams Belang, Open VLD en sp.a nog groeien in Heusden-Zolder ?

Als alles goed zit kennen we op zondag 14 oktober in de vooravond de antwoorden op al deze vragen. Je kan op die dag op verschillende manieren de verkiezingen volgen in Heusden-Zolder:

  • hier op de website krijg je vanaf 7 uur ’s morgens regelmatig korte, interessante en boeiende nieuwsflashes met ook foto's en filmpjes.
  • of volg ons op facebook (facebook.com/gemeenteheusdenzolder) of Twitter (@vanhtotz)
  • of volg alle nieuws op onze mobiele site: m.heusden-zolder.be
  • of kom van af 16 uur naar het ééndagscafé Inne rooi potlut in CC MUZE. Uitslagen van omliggende gemeenten, politiek nieuws van Heusden-Zolder, nationale en lokale tendensen, interviews met de lijsttrekkers. Wij peilen naar de pronostieken van de lijsttrekkers en wie weet kunnen we net als in 2006 de samenstelling van de nieuwe coalitie kenbaar maken. 
Datum van het bericht: maandag 10 september 2012
alle nieuws »

Praktisch

Afdeling burgerzaken

Dienst externe communicatie & onthaal

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder

Facebook Gemeente Heusden-Zolder
Twitter @vanhtotz


tel. 011 80 80 84
fax 011 80 80 79
e-mail
Openingstijden