65-plussers betalen vanaf 1 september 50 euro bij De Lijn

MOBIB-kaart De Lijn (grote weergave)

65-plussers reizen nog tot en met 31 augustus gratis met De Lijn. Vanaf 1 september hebben ze een betalend vervoerbewijs nodig.
Ben je 65+? Dan kun je genieten van een voordelig Omnipas 65+ abonnement. Voor slechts 50 euro reis je een jaar lang onbeperkt met alle reguliere bussen en trams van De Lijn. En je hoeft er zelfs je deur niet voor uit te komen als je al een MOBIB-kaart hebt. Dan krijg je van De Lijn automatisch een brief, vergezeld van een overschrijvingsformulier. Centjes overschrijven en klaar! Maar vergeet de gestructureerde mededeling niet als je aan homebanking doet.

Na de ontvangst van je betaling, plaatst De Lijn automatisch je Omnipas 65+ op je huidige MOBIB-kaart. Je MOBIB-kaart is immers geen vervoerbewijs op zich. Je kunt ze het best vergelijken met een bankkaart. Die kun je ook alleen gebruiken als er geld op je rekening staat.

Je Omnipas 65+ wordt geactiveerd zodra je je MOBIB-kaart gebruikt na 1 september. Zo simpel is het om makkelijk en voordelig te blijven reizen.

Nog vragen? Surf naar delijn.be/tarieven of bel gerust naar De LijnInfo op het nummer 070 220 200 (€ 0,30/min.).

Datum van het bericht: dinsdag 23 juni 2015
alle nieuws »