Je kan de pensioenexperts van de RVP niet meer mislopen!

op pensioen (grote weergave)

Vind je de pensioenwetgeving te ingewikkeld? Je begrijpt de opeenvolgende pensioenhervormingen niet? Je hebt hulp nodig bij het indienen van je pensioenaanvraag? Wees gerust, de deskundigen van de rijksdienst voor pensioenen (RVP) zijn in de buurt.

De pensioenexperts van de RVP doorkruisen al jaren het hele land om je te helpen met formulieren en documenten of om te antwoorden op je vragen. Vanaf 1 oktober 2015 steken die zitdagen in een nieuw jasje.

Niet alleen de spreiding over België werd herzien, maar ook, en dat vind je waarschijnlijk nog belangrijker, de openingsuren. Werknemers en gepensioneerden in het werknemersstelsel kunnen voortaan een hele dag terecht op de zitdag die in Beringen. Nog meer goed nieuws: de deskundigen van het rijksinstituut voor de sociale verzekeringen der zelfstandigen (RSVZ) zullen voortaan elke maand een halve dag present zijn op die zitdagen. Als je zelfstandige bent, of een gemengde loopbaan zelfstandige/werknemer hebt, kan je daar ook een antwoord krijgen op je vragen.

Update 30/11: RSVZ heeft laten weten dat de zitdag in Beringen geschrapt is!!!

Voor info kan je terecht in

Het gewestelijk kantoor HASSELT

van maandag tot vrijdag
Ridder Portmansstraat 16, 3500 Hasselt

    • zonder afspraak: van 9 tot 11.30 uur
    • met afspraak (011 30 12 70): van 13.30 tot 16 uur 

Onze Pensioenpunten

Als je gewerkt hebt in meerdere stelsels, raden wij aan om naar één van de Pensioenpunten te komen. De drie pensioeninstellingen zijn daar aanwezig om al je vragen over je gemengde loopbaan te beantwoorden. Het dichtstbijzijnde Pensioenpunt vind je op www.pensioenpunt.be.

 

Datum van het bericht: woensdag 28 oktober 2015
alle nieuws »

Praktisch

OCMW

St.-Willibrordusplein 4
3550 Heusden-Zolder


tel. 01145 61 50
fax 011 45 61 51
e-mail
Openingstijden