Geplande werken in Belikstraat en Stationsstraat

In de Belikstraat, tussen de Meylandtlaan en de De Panestraat, is de aannemer gestart met het opbreken van de bestaande weggoten en een deel van de inritten.

Het aanbrengen van de nieuwe weggoten is voorlopig voorzien op 4 december. De bewoners worden hiervan tijdig verwittigd a.d.h.v. een briefje. Aansluitend worden de inritten hersteld.
Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt op dinsdag 12 december de bestaande asfaltverharding gefreesd (dikte 4cm) en op woensdag 13 december zal dan de nieuwe asfaltverharding worden geplaatst.
Enkel tijdens 12 en 13 december zal De Lijn worden omgeleid via Hofeinde/Ubbelstraat/De Panestraat/Belikstraat/Kiewitstraat. Een tijdelijke bushalte wordt dan voorzien in de Belikstraat, onmiddellijk na de De Panestraat. Ook het doorgaande verkeer zal tijdens deze 2 dagen worden omgeleid.

In de Stationsstraat is de rechter rijstrook, vanaf de rotonde tot aan de spoorweg, slecht aangelegd en voldoet niet aan de vlakheidsnormen. Aannemer Grizaco gaat deze strook daarom vernieuwen. Het frezen zal gebeuren op maandag 11 december en op dinsdag 12 december wordt de nieuwe asfaltverharding geplaatst. Vanaf de spoorwegoverweg wordt er eenrichtingsverkeer ingevoerd in de richting van de rotonde. Het verkeer komende van de rotonde wordt dan omgeleid via Ringlaan/Sluisbamd/Edward Staintonstraat en Koolmijnlaan.

Datum van het bericht: donderdag 30 november 2017
alle nieuws »

Praktisch

Afdeling grondgebiedszaken

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder

Facebook Gemeente Heusden-Zolder
Twitter @vanhtotz


tel. 011 80 80 87
fax 011 80 80 79
Openingstijden