Zeker sporten

Zeker Sporten (grote weergave)
Inwoners van Heusden-Zolder sporten veilig

Niet in een sportclub, maar wel sportief? Hou je conditie, en die van je gezin, veilig op peil. De gemeente Heusden-Zolder biedt samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete sportactiviteiten beoefent. Voor €20 per jaar sport je gezond. Bovendien geniet je van tal van bijhorende voordelen.

5 redenen waarom inwoners van Heusden-Zolder veilig sporten

Als gemeente bieden we samen met Zeker Sporten en ISB voordelige sportpakketten aan waarmee je met een gerust gevoel jouw favoriete gezondheidssport beoefent. Voor jou alleen, of voor het hele gezin? We geven je 5 redenen waardoor jullie meteen de sprong willen wagen.

  1. Voor slechts €20 per jaar krijg je tips, advies én een bijhorende sportverzekering. Schrijf je met het hele gezin in? Dan betaal je €35 per jaar. De prijs voor deze sportpakketten zijn de goedkoopste in hun soort.
  2. Regelmatig krijg je een vakkundige motivatietip op je afgevuurd. Slimme training, energieke voeding, nieuwe trends,… je bent van alles op de hoogte.
  3. Je mutualiteit betaalt je sportpakket gedeeltelijk of volledig terug.
  4. Je bent 24u/24u, 7d/7d en overal ter wereld verzekerd voor volgende gezondheidssporten: wandelen, joggen, fietsen, zwemmen, fitnessen, rolschaatsen en yoga.
  5. Als Zeker Sporten-lid krijg je een cadeaubon van €6 bij Decathlon.

Interesse? Surf naar zekersporten.be/heusdenzolder en sport onmiddellijk veilig.

Praktisch

Afdeling vrije tijd

Dienst sport

Heldenplein 1
3550 Heusden-Zolder

Facebook:
Sport in Heusden-Zolder


tel. 011 80 80 85
fax 011 80 80 79
e-mail
Openingstijden

Meer info