Starten bij een sportclub doe je via Multimove!

Moovie heet je welkom! (grote weergave)

Welkom bij Multimove voor kinderen!

Op zondag 17 september 2017 gaan we opnieuw van start met Multimove in sporthal Heusden. Op deze manier willen we de kinderen, van 2de kleuterklas t/m 2de leerjaar (nieuw vanaf dit seizoen), een gevarieerd bewegingsprogramma aanbieden, waarbij de focus ligt op de algemene motorische ontwikkeling van 12 fundamentele bewegingsvaardigheden. Dit zijn bewegingsvaardigheden (o.a. dribbelen, glijden, heffen & dragen, …) die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen.

Alle bewegingen die een kind nu – en later als volwassene – zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. Wetenschappelijk onderzoek adviseert immers om kleuters niet lid te maken van één sportclub maar onder te brengen in een omgeving van veel afwisseling waar niet de competitie maar de algemene motorische ontwikkeling centraal staat.

Met Multimove willen we je kind voorbereiden op een gezonde en levenslange sportbeoefening naar zijn of haar favoriete sport!  Wekelijks komen een aantal bewegingsvaardigheden aan bod in de lessen. Met Multimove leggen we dus een basis voor breed en gevarieerd bewegen.

Want als je kind niet kan springen, landen, lopen, vangen, werpen… kan hij of zij ook niet badmintonnen, basketten, rugby spelen, …

Start?           op zondag 17 september 2017 t/m zondag 6 mei 2018
Waar?          sporthal Heusden, P. Vanmierlolaan 17
Wanneer?     elke zondag een sessie van:

  • 10.00 – 11.00 voor de 2de kleuterklas & 3de kleuterklas - VOLZET
  • 11.00 – 12.00 voor de 1ste leerjaar & 2de leerjaar

Prijs voor een lessenreeks?

  • een jaarabonnement (van 17/9/2017 t/m 6/5/2018) van € 50
  • een halfjaarlijks abonnement (van 17/9/2017 t/m 17/12/2017 of 14/1/2018 t/m 6/5/2018) van € 30
  • Een proefles kost € 3. Neem hiervoor eerst contact met ons.

Inschrijven via deze weg.

In samenwerkingen met onze sportclubs willen we een gemeenschappelijk aanbod aanbieden voor kleuters.Waarna de sportclubs sportspecifiek verder kunnen werken met je kind.

De volgende clubs werken momenteel al mee aan Multimove:

Zit je nog met vragen of wens je bijkomende inlichtingen? Je kan ons bereiken: