Gepubliceerd op dinsdag 24 september 2019 9.26 u.
… tijdens de warmste week?

Dit najaar pakt onze bib uit met tal van activiteiten in het kader van de Warmste Week. Bedoeling is uiteraard om geld in het bakje te krijgen voor een goed doel. De eerste activiteit is de populaire workshop handlettering.

Onder professionele begeleiding leer je de basis, oefen je verschillende lettertypes en speel je met bladschikking en kleine illustraties. Zo creëer je een sprankelend ontwerp voor een mooie wenskaart voor de eindejaarsperiode! Ervaring is niet nodig om te kunnen deelnemen, enkel een portie gezonde creativiteit!

Op 12 en 19 oktober kunnen tussen 10 en 12.30 uur volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar deelnemen. Kinderen tussen 9 en 13 jaar zijn welkom op 26 oktober voor een aangepaste workshop. Je bepaalt zelf de deelnameprijs, dus wees genereus. Inschrijven doe je best voor 7 oktober, want de plaatsen zijn beperkt.

De bib gebruikt alle ontwerpen om echte wenskaarten van te maken en te verkopen tijdens de eindejaarsperiode. Vanaf 18 november kan je de wenskaarten in de bib kopen voor € 1,5 per stuk. De opbrengst gaat naar het door jullie gekozen goed doel. Die keuze wordt op maandag 7 oktober om 16 uur bekend gemaakt tijdens een Facebook Live.

SUGGESTIES ZIJN WELKOM TOT 5 OKTOBER IN ONZE ‘MIJN WARMSTE DOEL’-BRIEVENBUS.