2de kans op diploma secundair

Gepubliceerd op woensdag 22 nov 2023 om 08:25

Gun jezelf een tweede kans met een diploma secundair onderwijs

In Limburg staan we voor een uitdaging: jaarlijks verlaten meer dan 10% van de jongeren de schoolbanken zonder diploma secundair onderwijs. Bij CVO De Verdieping zijn we ervan overtuigd dat het nooit te laat is om je levenspad een nieuwe richting te geven. Of je nu 18, 28 of 48 bent, een diploma secundair onderwijs opent deuren die anders gesloten zouden blijven - naar hogere studies, naar beter betaalde jobs, naar een toekomst met meer mogelijkheden.

Daarom maken we bij CVO De Verdieping opleidingstrajecten op maat van jouw leven. Starten vanaf nul of voortbouwen op bestaande kennis en ervaring? Het kan allebei. Tijdens een persoonlijk gesprek of infosessie helpt onze studiecoach je om een pad uit te stippelen dat naadloos aansluit bij jouw gezin, werk en hobby’s. Of je nu voorkeur hebt voor voltijds of deeltijds onderwijs, volledig online leren onder begeleiding van onze vakexperts, of een sneltraject wenst – ook voor jou vinden we de juiste formule.

Bieden we zelf toch niet de opleiding aan die aansluit bij jouw interesses, dan zoeken we samen met jou naar een geschikt alternatief. 

Bij CVO De Verdieping hoef je niet te wachten tot september; stap in januari of februari in en begin aan een leertraject dat niet alleen leidt tot een officieel diploma secundair onderwijs, maar ook tot meer zelfvertrouwen en nieuwe mogelijkheden.

Maak dus nu al je eerste goede voornemen voor 2024 en verzeker jezelf van een plek op deze unieke springplank naar persoonlijke en professionele groei. Maak een vrijblijvende afspraak met onze studiecoach of kom langs tijdens onze infodag op 18 januari van 16 tot 20 uur. Je vindt vanaf 8 december ons volledig aanbod op de vernieuwde website.

Herontdek je potentieel bij CVO De Verdieping – waar leren levens verandert.

Info