60 Jaar CVO De Verdieping

Gepubliceerd op dinsdag 21 mei 2024 om 09:54

Schrijf je in een maak deel uit van dit bijzondere jubileumjaar

Dit jaar viert CVO De Verdieping een mijlpaal: 60 jaar eigentijds en eigenwijs onderwijs. We kijken terug op een rijke geschiedenis van innovatie en vooruit naar een toekomst die net zo veelbelovend is. Onze leslocaties stralen verbondenheid uit, elk met hun eigenheid en een vleugje eigenwijsheid. Zo wordt onze iconische schachtbok, De Skip, vanaf 2026 een thuishaven voor alles wat XR en VR te bieden heeft. Deze transformatie geeft vorm aan een toekomst waarin leren en creëren samensmelten. 

Ons jubileumjaar staat in het teken van nieuwe cursussen en het verder bouwen op datgene waarin we, samen met onze cursisten en partners, het verschil kunnen maken. Het geslaagde schooljaar 2023-2024 maakte ons alleen maar enthousiaster om van dit feestjaar iets bijzonders te maken. Wil je volgend schooljaar ook deel uitmaken van onze unieke beleving en samen met ons het 60-jarig jubileum vieren? Schrijf je dan vanaf zondag 2 juni om 14 uur in voor de cursus of opleiding van jouw dromen. Ons aanbod ontdek je vanaf dan op www.cvodeverdieping.be

Liever een persoonlijke touch of wat extra uitleg? Dan ben je welkom op een van onze infomomenten in juni. Op zondag 2 juni zetten we onze deuren wagenwijd open van 14 tot 18 uur. Wil je als volwassene je diploma secundair onderwijs behalen of via een beroepsopleiding een carrièreswitch maken? Kom dan naar onze infosessie op 25 juni (18.45 – 20 uur). We helpen je het ideale traject vorm te geven in een krachtige leeromgeving met praktijkgerichte aanpak en persoonlijke trajectbegeleiding.