Hondenlosloopweide

Domein Bovy

Honden zijn graag geziene gasten op Domein Bovy. De speciaal aangepaste losloopweides zijn daar het beste bewijs van. Er is een weide voor middelgrote tot grote honden, maar ook eentje specifiek voor kleine viervoeters. We vragen de eigenaars waakzaam te zijn voor de spelregels van de weides.

Het spreekt uiteraard voor zich dat op de wandelpaden en andere plaatsen van het domein alle honden aan de leiband lopen en dat de baasjes alles netjes achterlaten. Zo zetten we alle (natte) neuzen in dezelfde richting.

Kasteel Meylandt

Links van de oprit naar het kasteel Meylandt bevindt zich een losloopweide voor honden. Het terrein is 25 a groot en is volledig omheind. Een ruimte van 9 bij 9 m is afgespannen om de honden hun behoefte te laten doen. De rest van de weide is wandel- en stoeigebied voor de honden en hun eigenaars.

Domherenpark

De zone is maar liefst 2000 m² groot en is vrij toegankelijk voor alle honden en hun baasjes. De losloopweide is een samenwerking met Regionaal Landschap Lage Kempen en heeft dezelfde afwerking als onze zones op Domein Bovy.

We vragen de eigenaars waakzaam te zijn voor de spelregels van de weides. Zo staan alle (natte) neuzen in dezelfde richting!