In Back to Basics keren we tijdens 8 workshops terug naar de basis van het koken. Elke twee workshops verkennen we een nieuw thema. - Steek de barbecue aan en leer werken met vuur en rook om smaak te geven aan je gerechten. Dit in South African style! Denk aan chakalaka, bunny chow en biltong. - Maak kennis met ambachtelijke technieken. Steek oeroude technieken in een hip jasje. Bereid lam in ...
In Back to Basics keren we tijdens 8 workshops terug naar de basis van het koken. Elke twee workshops verkennen we een nieuw thema.

- Steek de barbecue aan en leer werken met vuur en rook om smaak te geven aan je gerechten. Dit in South African style! Denk aan chakalaka, bunny chow en biltong.

- Maak kennis met ambachtelijke technieken. Steek oeroude technieken in een hip jasje. Bereid lam in hooi, leer je groenten fermenteren en droog zelf vlees.

- Ook klassiekers komen aan bod! Je haalt ze helemaal uit elkaar en steekt ze in een nieuw jasje. Van vol au vent tot tomaat garnaal!

- Verken innovatieve technieken en leer bijvoorbeeld je roomijs met droogijs bereiden.

De workshops gaan door op 8 donderdagavonden. Zo stomen we je op korte tijd helemaal klaar om de lekkerste en origineelste gerechten op tafel te toveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 139,00
Basistarief: 139,00 €

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie