In aanloop naar de regionale, federale en Europese verkiezingen, die op zondag 26 mei 2019 zullen plaatsvinden, zal er een oefenstembureau geïnstalleerd worden in De Zandloper. Hier kan je op exact dezelfde manier oefenen hoe je bij de verkiezingen jouw stem moet uitbrengen. Op die manier kunnen mensen die niet zo vlot zijn met de computer, of de procedure gewoon graag nog eens willen ...
In aanloop naar de regionale, federale en Europese verkiezingen, die op zondag 26 mei 2019 zullen plaatsvinden, zal er een oefenstembureau geïnstalleerd worden in De Zandloper. Hier kan je op exact dezelfde manier oefenen hoe je bij de verkiezingen jouw stem moet uitbrengen. Op die manier kunnen mensen die niet zo vlot zijn met de computer, of de procedure gewoon graag nog eens willen opfrissen, onder begeleiding van het personeel komen oefenen. Meermaals oefenen kan uiteraard ook, omdat het om een fictieve stem gaat.

Voor info en/of inschrijvingen (elke werkdag tussen 8.30 en 11.30 uur). Telefonische inschrijvingen kunnen we niet aanvaarden, gelieve hier rekening mee te houden!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Senioren- en dienstencentrum De Zandloper

Contact

Organisatie

Senioren- en dienstencentrum De Zandloper