Wil je de wereld van de fotografie ontdekken? Dan verwelkomen we je zaterdag 22 juni 2019 op alweer de zesde editie van De Dag van de Fotografie! Van 10:00 tot 17:00 wordt CVO De Verdieping tot een waar paradijs voor (toekomstige) fotografen getransformeerd. Verken de beurs, pik één van de lezingen mee, waag je aan een workshop of kijk tijdens een demonstratie je ogen uit. Daarnaast kan je de ...
Wil je de wereld van de fotografie ontdekken? Dan verwelkomen we je zaterdag 22 juni 2019 op alweer de zesde editie van De Dag van de Fotografie!

Van 10:00 tot 17:00 wordt CVO De Verdieping tot een waar paradijs voor (toekomstige) fotografen getransformeerd. Verken de beurs, pik één van de lezingen mee, waag je aan een workshop of kijk tijdens een demonstratie je ogen uit.

Daarnaast kan je de eindprojecten van onze onlangs afgestudeerde cursisten bewonderen.

Je kan de lezingen gratis bijwonen en ook de deuren van de fotografiebeurs staan doorlopend open. Er zijn weer heel wat standhouders van de partij – zij halen graag de nieuwste camera's en toebehoren voor je boven. Ook voor informatie over de opleidingen van CVO De Verdieping kan je op de beurs terecht.

Wil je deelnemen aan een workshop? Schrijf je dan snel in via www.dagvandefotografie.be. Het aantal plaatsen is beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie