Op zondag wordt het terrein van de Ubbelvelden omgetoverd tot een pretpark voor onze jongsten. Voor hen is er weer een bonte verzameling van speelse, plezante en sportieve activiteiten in mekaar gebokst. In 2019 zal het park gevuld zijn met volgende attracties: Springkastelen, Clown Titof, Grime en glitter tattoos, Kinderboerderij,Peuterhoek, Adventure Red Balls Run, Sweeper, Workshop ...
Op zondag wordt het terrein van de Ubbelvelden omgetoverd tot een pretpark voor onze jongsten. Voor hen is er weer een bonte verzameling van speelse, plezante en sportieve activiteiten in mekaar gebokst.

In 2019 zal het park gevuld zijn met volgende attracties:
Springkastelen, Clown Titof, Grime en glitter tattoos, Kinderboerderij,Peuterhoek, Adventure Red Balls Run, Sweeper, Workshop boogschieten, Ups arena, Airhockey, Leeshoek i.s.m. de Bibliotheek, Multiplay Unicorn, Disco prinses, Zelf buttons maken, Boksbal, Kickermachine, Voetbaldarts, Vikingkubb, Fotobooth, Airtrack van Fit en Jong, ...

Vanop het feestterras kunnen ouders en sympathisanten de jonge gasten observeren en aanmoedigen onder het nuttigen van een hapje en een drankje.

Vanaf 17u wordt de sfeer opgevrolijkt door 2 energieke coverbands:
7 Days Left en Les Tekielas!

Kortom, een leuke familienamiddag met tal van plezierige attracties en activiteiten GRATIS voor kleine en grote kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

Boekt Feest

Filter op categorie