Onze zintuigen ondersteunen onze herinneringen, ook al zijn we nog maar klein. In deze workshop voor de allerjongsten proberen we met al onze zintuigen te voelen en werken we toe naar een zelfgemaakt gedicht. In deze workshop proberen we om met al onze zintuigen te voelen. Met al deze prikkels maken we samen een gedicht. Wie kan het onthouden? Onze zintuigen ondersteunen onze herinneringen, ...
Onze zintuigen ondersteunen onze herinneringen, ook al zijn we nog maar klein. In deze workshop voor de allerjongsten proberen we met al onze zintuigen te voelen en werken we toe naar een zelfgemaakt gedicht.

In deze workshop proberen we om met al onze zintuigen te voelen. Met al deze prikkels maken we samen een gedicht. Wie kan het onthouden?

Onze zintuigen ondersteunen onze herinneringen, ook al zijn we nog maar klein. In deze workshop voor de allerjongsten proberen we met al onze zintuigen te voelen en werken we toe naar een zelfgemaakt gedicht, samen met auteur en illustrator Sandrine Lambert. Waaraan doet de geur van waspoeder je denken? Maakt muziek je altijd blij? Smaakt de chocola van Sinterklaas anders dan die van oma? En kan je voelen wat dit is?

 

10:00 tot 12:00 uur

Bibliotheek, Sint-Willibrordusplein 8

geboren in 2015 t/m 2013

7 euro (per duo)

Praktische informatie

Wanneer

Tickets

Organisatie

Gemeente Heusden-Zolder

Filter op categorie