Ons groot zomers eetfestijn, in het hartje van Berkenbos aan onze Chirolokalen. Vorige edities verwelkomden we een 300-tal gasten die kwamen proeven van onze BBQ-kunsten of genieten van een overheerlijke cocktail. Bij een BBQ hoort natuurlijk een streepje muziek. Om de avond wat meer elan te geven werken we dit jaar samen met 2 topbands! Stray Dogs, een lokale band met heel wat naam en faam ...
Ons groot zomers eetfestijn, in het hartje van Berkenbos aan onze Chirolokalen. Vorige edities verwelkomden we een 300-tal gasten die kwamen proeven van onze BBQ-kunsten of genieten van een overheerlijke cocktail. Bij een BBQ hoort natuurlijk een streepje muziek. Om de avond wat meer elan te geven werken we dit jaar samen met 2 topbands!

Stray Dogs, een lokale band met heel wat naam en faam in Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Hasselt en Zonhoven, … enz. Ze doen dit jaar ook mee aan de Nieuwe Lichting op StuBru. Een band om in te gaten te houden!

Een band als Along comes Mary moet geen verdere introductie. Gewapend met sterke artiesten kleurt Mary onstuimig buiten de lijnen waarmee jazzland is afgebakend. Ze gooit alles in de strijd om u met uw kraag de dansvloer op te sleuren. Hits uit de jaren '40, '50 en '60 worden nieuw leven ingeblazen. Houdt u van swing, vrolijke lindyhop, stomende rock 'n roll en gospel? Haal dan snel je bretellen en glimmende dansschoenen van onder het stof! Move over Jessica Rabbit, cauzzze ... Along comes Mary!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basisprijs: € 8; Menu B: € 12; Menu C: € 15

Organisatie

Chiro Berkenbos

Filter op categorie