Speel je met het idee om een cursus of opleiding te volgen? Kom tijdens onze infodag een kijkje nemen in De Verdieping en ontdek ons opleidingsaanbod op de gezellige infomarkt. Ook onze ateliers voor de technische opleidingen in de Halstraat zijn een bezoekje waard. Je maakt er kennis met onze vakexperts. Aan onze klusbar geven we je graag een antwoord op al je prangende bouwvragen, gouden ...
Speel je met het idee om een cursus of opleiding te volgen? Kom tijdens onze infodag een kijkje nemen in De Verdieping en ontdek ons opleidingsaanbod op de gezellige infomarkt.

Ook onze ateliers voor de technische opleidingen in de Halstraat zijn een bezoekje waard. Je maakt er kennis met onze vakexperts. Aan onze klusbar geven we je graag een antwoord op al je prangende bouwvragen, gouden raad voor je eigen projecten en zelfs kleuradvies op maat. Ook kan je tijdens één van de vele workshops – als je dat wil – zelf al even de handen uit de mouwen steken!

Je kan doorlopend aansluiten bij workshops over:

- Roltechnieken voor schilderwerk
- Plamuren als een meester
- Kranen lekvrij aansluiten
- Spatwanden betegelen
- Snelbouwstenen verlijmen

Onze leerkrachten en trajectbegeleiders leiden je graag naar je ideale cursus of opleiding. Inschrijven kan in De Verdieping, of natuurlijk online!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie