Ben je overspannen? Heb je een burn-out? Of ben je hier net van hersteld? Dan ben je van Harte welkom op deze wandeling. Natuur, beweging en sociale contacten zijn immers belangrijke pilaren in het herstelproces. Daarom bied ik dit initiatief. Een luisterend oor voor elkaar, ondersteund door de energie van de natuur. We wandelen niet te ver, zodat iedereen mee kan, tempo afgestemd op de groep. ...
Ben je overspannen? Heb je een burn-out? Of ben je hier net van hersteld? Dan ben je van Harte welkom op deze wandeling. Natuur, beweging en sociale contacten zijn immers belangrijke pilaren in het herstelproces. Daarom bied ik dit initiatief. Een luisterend oor voor elkaar, ondersteund door de energie van de natuur.

We wandelen niet te ver, zodat iedereen mee kan, tempo afgestemd op de groep. Onderweg zijn er bankjes om te rusten. We nemen ook even de tijd voor enkele (ademhalings)oefeningen.

Deze burn-out wandeling wordt begeleid door Heidi Lens. Zij is erkend stress- en burn-out coach, opgeleid natuurcoach en heeft zich verdiept in het bosbaden.

Deelnameprijs : 10 euro
OF een hapje of drankje voor onderweg, om samen van te genieten.
Graag een mailtje als je erbij wil zijn, en als je iets wil meebrengen.
heidi@feelgoodmanager.be

Heb je hierover vragen, contacteer me dan gerust
0486 361 691

Reacties na de vorige burn-out wandeling :

"Je opzet was super geslaagd! Het deed echt deugd om ervaringen (positieve en negatieve) te kunnen uitwisselen met lotgenoten en dit in een ontspannen sfeer en mooi kader. Een verademing."

"Dit samenzijn heeft me laten beseffen dat ik niet abnormaal ben, en niet alleen! Hier haal ik heel wat steun uit"

"herkenning, zonder oordeel, thuis komen, begrip, ervaringen uitwisselen, vertrouwen, tochtgenoten, gewoon zijn, zuurstof om weer verder te kunnen, genieten"

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Basistarief: 10,00 €

Organisatie

Feel Good Manager

Filter op categorie