Op zondag 21 juli toveren we Domein Bovy om tot reuzendomein. Een spannende speurtocht leidt je naar grote reuzenvrienden en leert je alles over hun geschiedenis. Volg het hazenpad en zoek de reuzen en andere fantasierijke figuren. Wie alle vragen oplost, krijgt een leuk cadeautje! Je kan ook je eigen reus maken, het reuzenganzenbord spelen of luisteren naar een vertelling over reuzin de ...
Op zondag 21 juli toveren we Domein Bovy om tot reuzendomein.
Een spannende speurtocht leidt je naar grote reuzenvrienden en leert je alles over hun geschiedenis. Volg het hazenpad en zoek de reuzen en andere fantasierijke figuren. Wie alle vragen oplost, krijgt een leuk cadeautje! Je kan ook je eigen reus maken, het reuzenganzenbord spelen of luisteren naar een vertelling over reuzin de putheks.
De zoektocht kan je doen van 11-16u, daarna verzamelen de reuzen op het binnenplein.
Wie na de speurtocht zin heeft in iets lekkers, kan om 17 uur gezellig aanschuiven voor de BBQ van Bistro Bovy. Voor slechts €15 geniet je van drie stukken goed gebakken vlees en natuurlijk een groentenbuffet. Inschrijven voor de bbq is verplicht vóór 17 juli via bistrobovy@dewinning.be.
REUZEn! is een organisatie van gemeente Heusden-Zolder i.s.m. Reuzen in Vlaanderen- afdeling Limburg en Histories vzw met de steun van erfgoedcel Mijnerfgoed.

Info: toerisme@heusden-zolder.be - 011 80 80 88

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeente Heusden-Zolder

Filter op categorie