Is klassieke muziek iets voor jou? Waar moet je op letten als je luistert naar klassieke muziek? Hoe kan je er volop van genieten? Pianist en musicoloog Waldo Geuns neemt je mee op een muzikale verkenningstocht. Van achter zijn piano laat hij je de muziek te ontdekken. Voorkennis is niet nodig. Laat je verwonderen en verrassen door de schoonheid van muziek. Maar vooral, geniet! Is klassieke ...
Is klassieke muziek iets voor jou? Waar moet je op letten als je luistert naar klassieke muziek? Hoe kan je er volop van genieten? Pianist en musicoloog Waldo Geuns neemt je mee op een muzikale verkenningstocht. Van achter zijn piano laat hij je de muziek te ontdekken. Voorkennis is niet nodig. Laat je verwonderen en verrassen door de schoonheid van muziek. Maar vooral, geniet!

Is klassieke muziek iets voor jou? Waar moet je op letten als je luistert naar klassieke muziek? Hoe kan je er volop van genieten? Pianist en musicoloog Waldo Geuns neemt je mee op een muzikale verkenningstocht. Van achter zijn piano laat hij je de muziek te ontdekken. Hij maakt je ook wegwijs in het aanbod van klassieke muziek in CC MUZE. Voorkennis is niet nodig. Laat je verwonderen en verrassen door de schoonheid van muziek. Maar vooral, geniet!

In samenwerking met CC MUZE Heusden-Zolder, Gemeente Heusden-Zolder / CC MUZE, Horizont vzw

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9.00€;Kortingsprijs: 5.00€;Verhoogde tegemoetkoming: 2.00€

Waar

CC MUZE Heusden-Zolder

Organisatie

Vormingplus Limburg vzw

Filter op categorie