De leeskring van de bibliotheek komt viermaal per jaar samen en bespreekt een vooraf opgegeven werk. Greet Hendrix begeleidt de uitwisseling van leeservaringen. In de volgende bijeenkomst bespreken we “Het boek van de leugenaars” van Naomi Alderman. Via vier vertellers leren we de levensloop van Yehoshuah kennen, een joodse man die het door Rome bezette Judea doorkruist om te prediken en ...
De leeskring van de bibliotheek komt viermaal per jaar samen en bespreekt een vooraf opgegeven werk. Greet Hendrix begeleidt de uitwisseling van leeservaringen. In de volgende bijeenkomst bespreken we “Het boek van de leugenaars” van Naomi Alderman.

Via vier vertellers leren we de levensloop van Yehoshuah kennen, een joodse man die het door Rome bezette Judea doorkruist om te prediken en zieken te genezen. Het boek van leugenaars plaatst het oudste verhaal in een compleet nieuw daglicht. Meesterlijk verwoord en indrukwekkend verteld beschrijft het de dagelijkse gang van zaken in die periode. En te midden van dat alles overleed er een onbeduidende prediker. Of er gebeurde iets wonderbaarlijks, of iemand loog.

Niet-leden kunnen ook deelnemen. Let op: de plaatsen zijn beperkt!
Schrijf je in via 011/80 80 90 of bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie