Onder professionele begeleiding van Nele en Kristien leer je de basis van handlettering. Je leert en oefent verschillende lettertypes en speelt met bladschikking en kleine illustraties. Zo creëer je een sprankelend ontwerp voor een mooie wenskaart voor de eindejaarsperiode! Je hoeft geen enkele voorkennis of ervaring te hebben om deel te nemen, enkel een portie creativiteit. We gebruiken alle ...
Onder professionele begeleiding van Nele en Kristien leer je de basis van handlettering. Je leert en oefent verschillende lettertypes en speelt met bladschikking en kleine illustraties. Zo creëer je een sprankelend ontwerp voor een mooie wenskaart voor de eindejaarsperiode! Je hoeft geen enkele voorkennis of ervaring te hebben om deel te nemen, enkel een portie creativiteit.

We gebruiken alle ontwerpen om echte wenskaarten van te maken en te verkopen in de eindejaarsperiode. Vanaf 18 november kan je de wenskaarten in de bib kopen voor 1,5 euro per stuk. De opbrengst gaat naar het Warmste Doel van de bib.

Praktische info
- 12 en 19 oktober van 10u tot 12u30. Je volgt beide workshops.
- De bib zorgt voor het nodige materiaal.
- Deelnameprijs: vrije gift voor de Warmste Week
- Voor volwassenen en jongeren vanaf 16 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie