Laura Verhulst is Madam Bakster. Een passie voor desserts had ze al van kleins af aan. Na vele kilo's in haar puberjaren kwijt te geraken door een strikt dieet, maakte ze de overstap naar een gezonde levensstijl, zonder calorierestrictie maar met een beperkte consumptie van dierlijke producten, tarwe en geraffineerde suikers. Ontdek hoe je thuis zelf gezonder kan bakken. Leer welke ...
Laura Verhulst is Madam Bakster. Een passie voor desserts had ze al van kleins af aan. Na vele kilo's in haar puberjaren kwijt te geraken door een strikt dieet, maakte ze de overstap naar een gezonde levensstijl, zonder calorierestrictie maar met een beperkte consumptie van dierlijke producten, tarwe en geraffineerde suikers. Ontdek hoe je thuis zelf gezonder kan bakken. Leer welke alternatieven er bestaan voor typische patisserie-ingrediënten zoals suiker, bloem, boter, eieren,... Als kers op de taart krijg tijdens de lezing je vier heerlijke desserts om kennis te maken met vegan gebak.
Prijs: 8 euro

Schrijf je in via bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of 011 80 80 90.

Tijdens de Week van de Smaak trakteert de bib u op een culinair programma voor kinderen en volwassenen, met de klemtoon op plantaardige en kleurrijke voeding. De opbrengst van de activiteiten van de Week van de Smaak gaat naar het Warmste doel van de bib.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

Filter op categorie