PRIMEUR VOOR BELGIE! Op zaterdag 21 september zondag 22 september slaat het leukste foodtruck festival van Vlaanderen zijn tenten op in het domein Bovy in Heusden – Zolder. Naast het klassieke aanbod van diverse lekkernijen van “Chefs on Wheels” zal de hondenbar zorgen voor een hip hondenterras. Kom dus zeker met je trouwe viervoeter op zondag 22 september naar deze Belgische primeur! De ...
PRIMEUR VOOR BELGIE!

Op zaterdag 21 september zondag 22 september slaat het leukste foodtruck festival van Vlaanderen zijn tenten op in het domein Bovy in Heusden – Zolder. Naast het klassieke aanbod van diverse lekkernijen van “Chefs on Wheels” zal de hondenbar zorgen voor een hip hondenterras.

Kom dus zeker met je trouwe viervoeter op zondag 22 september naar deze Belgische primeur! De baasjes kunnen dan kiezen uit veel lekkers en dat dan opeten op het hondenterras. Wij van de hondenbar gaan uw hond vertroetelen
.
Water aan tafel wordt steevast gratis geserveerd. Wil je meer voor de hond?, geen probleem! We hebben een volledige menu voor uw hond. Nieuw is dat wij vers gebakken hondentaarten aanbieden.

Maak er een daguitstap van. Op deze volledig gerenoveerde site kan je een wandeling maken van 1.7 km en passeren langs de losloop weide. Graag meer wandelen, ook dat is geen probleem. Er zijn diverse bewegwijzerde wandelingen tot 9 km.

Vooral veel plezier en “fun” samen met je trouwe viervoeter.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Event Construct

Filter op categorie