Infomarkt - Beleef CVO De Verdieping

CVO De Verdieping
  • di 30 augustus 2022 van 16:00 tot 21:00
  • za 3 september 2022 van 10:00 tot 13:00
Het zomert bij CVO De Verdieping! Op ZLDR Mine bereidt de school voor volwassenen zich alweer voor op een vruchtbaar schooljaar. Wil je een carrièresprong maken met een opleidingstraject op maat? Of gun je jezelf vanaf september wat extra me-time in goed gezelschap? Schrijf je dan in voor een eigentijdse en eigenwijze cursus, opleiding of workshop in Heusden-Zolder. Want blijven leren houdt je geest jong en scherp.

Weet je nog niet wat je wil volgen? Ben je benieuwd welke opleiding bij jou past? Of wil je de mensen achter de schermen eens ontmoeten? CVO De Verdieping verwelkomt je graag tijdens twee infomarkten voor het grote publiek.

Beleef CVO De Verdieping! Ontmoet de leerkrachten, trajectbegeleiders en coördinatoren. Verken het aanbod en verbreed je interesses én je professionele speelveld. Ze vertellen hun verhaal en luisteren naar dat van jou – wat wil jij doen, en waarom? Samen met jou zoeken ze de juiste match met je talenten om zo jouw ambities en dromen waar te maken. Kom voor de lessen en blijf voor de gezelligheid.

Locatie

CVO De Verdieping
Schachtplein 1 , 3550 Heusden-Zolder

Prijs

  • gratis

Organisatie

CVO De Verdieping
Schachtplein 1 , 3550 Heusden-Zolder