Open Nederlands Kampioenschap Speedway Zaterdag 30 juni + Zondag 1 juli 2018 – Helzoldstadion – Heusden-Zolder Zondag 1 juli staat alweer het tweede evenement van SpeedwayClub Helzold op het programma. Ditmaal gaat het om ronde 1 van het Open Nederlands Kampioenschap Speedway, beter bekend als het ONK. Aan de start staan vele Nederlandse en internationale speedwayrijders die verdeeld zullen ...
Open Nederlands Kampioenschap Speedway
Zaterdag 30 juni + Zondag 1 juli 2018 – Helzoldstadion – Heusden-Zolder

Zondag 1 juli staat alweer het tweede evenement van SpeedwayClub Helzold op het programma. Ditmaal gaat het om ronde 1 van het Open Nederlands Kampioenschap Speedway, beter bekend als het ONK.

Aan de start staan vele Nederlandse en internationale speedwayrijders die verdeeld zullen worden in een A- en B-groep. Daarnaast rijden ook de 125cc jeugdrijders hun wedstrijd en zullen er demonstraties te zien zijn van de zijspan en speedkarts.

Zaterdag 30 juni zijn er, in de voormiddag tussen 9 en 12u de try-outs voor aspirant-piloten. Namiddag is er naar goede gewoonte weer de mogelijkheid om vrij te trainen tussen 13 en 17u. De toegang op zaterdag is gratis.
De officiële trainingen starten zondag 1 juli om 10u, de rijdersvoorstelling om 13.15u en de eerste heats om 13.30u. Een toegangskaartje kost € 14, parkeren en het programmaboekje zijn gratis.

Meer info over het deelnemersveld volgt enkele weken voor het evenement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 14,00
Basistarief: 14,00 €; Tot 16 jaar: 0,00 €; Online: 13,00 €

Waar

Speedwaystadion Helzold

Contact

Filter op categorie