Wil je de wereld van de fotografie ontdekken? Dan verwelkomen we je zaterdag 16 juni 2018 op alweer de vijfde editie van De Dag van de Fotografie! Van 10:00 tot 17:00 wordt CVO De Verdieping tot een waar paradijs voor (toekomstige) fotografen getransformeerd. Verken de fotografiebeurs, pik één van de lezingen mee, waag je aan een workshop of kijk je ogen uit tijdens een demonstratie. Ook kan ...
Wil je de wereld van de fotografie ontdekken? Dan verwelkomen we je zaterdag 16 juni 2018 op alweer de vijfde editie van De Dag van de Fotografie! Van 10:00 tot 17:00 wordt CVO De Verdieping tot een waar paradijs voor (toekomstige) fotografen getransformeerd. Verken de fotografiebeurs, pik één van de lezingen mee, waag je aan een workshop of kijk je ogen uit tijdens een demonstratie. Ook kan je de eindprojecten van onze onlangs afgestudeerde cursisten bewonderen.

Je kan de lezingen gratis bijwonen en ook de deuren van de fotografiebeurs staan voor iedereen open. Er zijn weer heel wat standhouders van de partij – zij halen graag de nieuwste camera's en toebehoren voor je tevoorschijn. Ook voor informatie over de Fotografie-opleidingen van CVO De Verdieping kan je op de beurs terecht.

Ontdek het volledige programma op onze website!

www.dagvandefotografie.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie