CVO De Verdieping is niet zomaar een avondschool. Het is een dynamisch centrum voor volwassenenonderwijs waar je professioneel georganiseerde opleidingen kan volgen, en dat in een formule die het best bij je past. De school is gehuisvest op de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder, een locatie die blijft verrassen! Kom tijdens onze infodag een kijkje nemen in De Verdieping! Je kan er terecht ...
CVO De Verdieping is niet zomaar een avondschool. Het is een dynamisch centrum voor volwassenenonderwijs waar je professioneel georganiseerde opleidingen kan volgen, en dat in een formule die het best bij je past.

De school is gehuisvest op de voormalige mijnsite van Heusden-Zolder, een locatie die blijft verrassen!

Kom tijdens onze infodag een kijkje nemen in De Verdieping! Je kan er terecht in de fotostudio's, keukens en computer-, tablet- en taalklassen. Daarnaast staan onze trajectbegeleiders klaar om al je vragen over onze dagopleidingen te beantwoorden.

Ook onze nieuwe Ateliers voor technische opleidingen in de Halstraat zijn een bezoekje waard. Ben jij bij de eerste lichting die les volgt in deze nieuwe lesplaats?

En spring ook even binnen in onze stevig vernieuwde Serres in de Ganzenstraat, waar onze tuinbouwopleidingen weer heel wat welverdiende ademruimte kregen.

Onze leerkrachten leiden je graag naar je ideale cursus of opleiding. Inschrijven kan enkel in De Verdieping, of natuurlijk online!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie