Femma Eversel organiseert een boekbespreking onder begeleiding van Jeannine Van den Heule in samenwerking met de bib. Ben je geen lid van Femma, maar heb je wel interesse, dan ben je ook welkom. Je leest op voorhand 'De Japanse minnaar' van Isabel Allende. In 1939 wordt Alma door haar ouders vanuit Polen naar Amerika gestuurd. Samen met haar neefje en de zoon van de Japanse tuinman vormt ze ...
Femma Eversel organiseert een boekbespreking onder begeleiding van Jeannine Van den Heule in samenwerking met de bib. Ben je geen lid van Femma, maar heb je wel interesse, dan ben je ook welkom. Je leest op voorhand 'De Japanse minnaar' van Isabel Allende.

In 1939 wordt Alma door haar ouders vanuit Polen naar Amerika gestuurd. Samen met haar neefje en de zoon van de Japanse tuinman vormt ze een hecht groepje. Gedurende tientallen decennia worden gebeurtenissen in deze families verweven met liefde, oorlog en geheimen.

Schrijf je in voor 15 september!
Femma-leden: inschrijven bij Rita Vanhove op 0495/899890
Niet-Femma-leden: inschrijven via 011/808090 of bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be, met vermelding 'Femma' + je tel.nr.
Je betaalt op de avond van de activiteit zelf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Waar

Filter op categorie