Heb je een passie voor geluid en alles wat ermee te maken heeft? Wil je zelf aan de slag met (elektronische) muziek? Zorgen dat het geluid bij een optreden top is, dat zegt je wel wat? Schrijf je dan als de bliksem in voor de workshopreeks Leer Live Mixen! CVO De Verdieping en Jeugdhuis Club 9 slaan de handen in elkaar voor een traject waarbij jij livemixes leert verzorgen. Je krijgt les van ...
Heb je een passie voor geluid en alles wat ermee te maken heeft? Wil je zelf aan de slag met (elektronische) muziek? Zorgen dat het geluid bij een optreden top is, dat zegt je wel wat?

Schrijf je dan als de bliksem in voor de workshopreeks Leer Live Mixen!

CVO De Verdieping en Jeugdhuis Club 9 slaan de handen in elkaar voor een traject waarbij jij livemixes leert verzorgen. Je krijgt les van een professional. Aan het einde van de rit ontvang je een getuigschrift, erkend door de Vlaamse Overheid.

Kijk voor alle informatie op www.club9.be/leer-live-mixen.

Kostprijs

De maximale kostprijs voor dit traject is 64 euro*. Ben je lid van Jeugdhuis Club 9 vzw, dan betaalt 'DIY Deluxe' aan het einde van dit traject 50% van jouw inschrijvingsgeld terug**!

* Kortingen zijn mogelijk voor personen van -18 jaar op moment van inschrijving, personen (ten laste van een persoon) met een invaliditeit van ten minste 66% of vermindering van de zelfredzaamheid van ten minste 7 punten (attest ziekenfonds), (personen ten laste van een) uitkeringsgerechtigde werkzoekende (attest vdab), personen (ten laste van een persoon) met een leefloon (attest ocmw) en werzoekenden in wachttijd. Contacteer ons voor meer info.

** Op voorwaarde dat je een aanwezigheid hebt van 100%.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 64,00
Basistarief: 64,00 €

Waar

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie