Pieter Bruegel de Oude stierf 450 jaar geleden. We kennen hem als schilder van boerenkermissen en kinderspelen. Wie was hij werkelijk? Een toeschouwer die het de leefwereld van de mensen in kaart brengt? Of eerder een kritische journalist die het publiek een spiegel voorhoudt? In de tweede sessie bezoeken we het belevingscentrum in het openluchtmuseum van Bokrijk met een gids. In 2019 vieren ...
Pieter Bruegel de Oude stierf 450 jaar geleden. We kennen hem als schilder van boerenkermissen en kinderspelen. Wie was hij werkelijk? Een toeschouwer die het de leefwereld van de mensen in kaart brengt? Of eerder een kritische journalist die het publiek een spiegel voorhoudt? In de tweede sessie bezoeken we het belevingscentrum in het openluchtmuseum van Bokrijk met een gids.

In 2019 vieren we het Bruegeljaar, 450 jaar na het overlijden van Pieter Bruegel de Oude. Het grote publiek kent hem als schilder van boerenkermissen en kinderspelen. Samen zoeken we uit wie hij werkelijk was. Een toeschouwer die het de leefwereld van de mensen in kaart brengt? Of eerder een kritische journalist die het publiek een spiegel voorhoudt? In de tweede sessie bezoeken we het belevingscentrum in het openluchtmuseum van Bokrijk met een gids.

Georganiseerd door Bistro Bovy, CC MUZE Heusden-Zolder, Horizont vzw, vzw Het Domein Bokrijk

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13.00€;Verhoogde tegemoetkoming: 4.00€

Organisatie

Vormingplus Limburg vzw

Filter op categorie