Karen Boonen stelt haar mooi geïllustreerde boek “Ayla's vlucht” voor. Ze schreef de ervaringen en gevoelens neer van kinderen, die vluchtten voor de vreselijke oorlog en de chaos in Syrië. De getuigenissen van de kinderen zijn erg aangrijpend. Lana en Tayma, wonend in Heusden-Zolder komen op 30 januari 2019 in de bib zelf vertellen over hoe ze samen met hun papa, mama, broers en zusjes alles ...
Karen Boonen stelt haar mooi geïllustreerde boek “Ayla's vlucht” voor. Ze schreef de ervaringen en gevoelens neer van kinderen, die vluchtten voor de vreselijke oorlog en de chaos in Syrië. De getuigenissen van de kinderen zijn erg aangrijpend.
Lana en Tayma, wonend in Heusden-Zolder komen op 30 januari 2019 in de bib zelf vertellen over hoe ze samen met hun papa, mama, broers en zusjes alles achter moesten laten om aan een lange en gevaarlijke tocht te beginnen naar een veilig land.

Deze voorstelling staat open voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders, alsook andere geïnteresseerden.
Schrijf je in voor 26 januari met vermelding 'Ayla' + jouw telefoonnummer via 011 80 80 90 of bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie