De European Trophy Truck Grand Prix is een van de topevenementen van het seizoen en onderdeel van de FIA Truck Grand Prix. De weggiganten razen over het tarmac met genoeg power om de tribunes te doen daveren. Het circuit is voor de gelegenheid helemaal in truckerstijl gehuld. De Internationale Truckshow mag dan niet ontbreken. Dat is een buitenkans voor elke chauffeur die trots is op z'n truck ...
De European Trophy Truck Grand Prix is een van de topevenementen van het seizoen en onderdeel van de FIA Truck Grand Prix. De weggiganten razen over het tarmac met genoeg power om de tribunes te doen daveren. Het circuit is voor de gelegenheid helemaal in truckerstijl gehuld. De Internationale Truckshow mag dan niet ontbreken.

Dat is een buitenkans voor elke chauffeur die trots is op z'n truck om ook zijn trekker te tonen met een perfect uitgekiende 'paintjob', bijgewerkte grills, verchroomde onderdelen, … Op zondag maken jullie nog een schoonheidsrondje op het circuit. Toegelaten deelnemers krijgen binnen het circuit gratis parking in zone 6 aan de Jochen Rindt-bocht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Filter op categorie