In het paasweekend van 2019 zal de 5de editie van de Internationale Orchideeën Tentoonstelling, Orchilim 2019 plaats vinden. ZLDR Luchtfabriek in de gerenoveerde mijn van Heusden-Zolder zal het decor vormen voor Orchilim 2019. Bijna 50 nationale en internationale exposanten zullen in de grote zaal van De Luchtfabriek hun mooiste orchideeën Tentoonstellen. Orchilim 2019 is een 3 jaarlijks ...
In het paasweekend van 2019 zal de 5de editie van de Internationale Orchideeën Tentoonstelling, Orchilim 2019 plaats vinden.
ZLDR Luchtfabriek in de gerenoveerde mijn van Heusden-Zolder zal het decor vormen voor Orchilim 2019.
Bijna 50 nationale en internationale exposanten zullen in de grote zaal van De Luchtfabriek hun mooiste orchideeën Tentoonstellen. Orchilim 2019 is een 3 jaarlijks evenement dat telkens duizenden bezoekers trekt. Orchilim is dan ook zonder twijfel een van de grootste en mooiste Internationale Orchideeën Shows van Europa. Op deze tentoonstelling brengen Orchideeënproducenten hun laatste creaties van huiskamer orchideeën.
Gespecialiseerde orchideeën kwekers brengen planten mee die speciaal gekweekt zijn om mee te dingen in de wedstrijd voor de mooiste orchideeën.
Liefhebbers en leden van 13 Orchideeën verenigingen hebben de grootste verscheidenheid in planten. Sommige leden hebben deze planten al meer dan 40 jaar en verschillende ervan zijn in de natuur, door verlies van habitat, reeds uitgestorven.
De botanische tuinen brengen orchideeën mee die soms nog maar net ontdekt zijn. In totaal zijn er verschillende duizenden orchideeën. 15 verkopers uit alle werelddelen zullen bijna elke orchidee die men wenst te koop aanbieden.
De tentoonstelling is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €; Groepen +10 personen: 6,00 €; Kinderen tot 14 j: 0,00 €

Organisatie

Orchideeën Vereniging Vlaanderen vzw Regio Limburg

Filter op categorie