Alle kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar kunnen op woensdag deelnemen aan de activiteiten van Woensdag Bibdag, van 14 tot 15 uur. Kom mee genieten van leuke, droevige, spannende, … verhalen. Kristof De Weerdt laat je spelenderwijs kennismaken met Vlaamse Gebarentaal en de gebarenschat. Geniet van deze vertelling in gebarentaal en spelletjes rond dovencultuur. Horende, ...
Alle kinderen van de laatste kleuterklas en het eerste leerjaar kunnen op woensdag deelnemen aan de activiteiten van Woensdag Bibdag, van 14 tot 15 uur.
Kom mee genieten van leuke, droevige, spannende, … verhalen.

Kristof De Weerdt laat je spelenderwijs kennismaken met Vlaamse Gebarentaal en de gebarenschat. Geniet van deze vertelling in gebarentaal en spelletjes rond dovencultuur. Horende, slechthorende en dove kinderen tot 12 jaar en hun ouders zijn welkom.

Heb je een tolk nodig? Deel dit mee als je inschrijft.
De toegang is gratis. Schrijf je in met vermelding van jouw telefoonnr. ten laatste de woensdag voorafgaand aan de activiteit via 011 80 80 90, bibliotheek.reservaties@heusden-zolder.be of aan de balie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie