Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van Maximum 20,00 euro per consult. Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken. Deze dag zijn er 4 Gratis toegankelijke lezingen . 12.30 uur 13.30 uur 14.45 uur 15.45 uur Ben je even de weg kwijt, ...
Bekende mediums, lichtwerkers en Healers uit de regio willen U graag laten kennismaken met spiritualiteit en bewustwording, daarom hanteren zij deze dag een sterk gereduceerd tarief van Maximum 20,00 euro per consult.
Het doel hiervan is om het voor iedereen bereikbaar te maken.

Deze dag zijn er 4 Gratis toegankelijke lezingen .
12.30 uur
13.30 uur
14.45 uur
15.45 uur


Ben je even de weg kwijt, heb je een ruggensteuntje nodig, een luisterend oor, een healing, een antwoord op jouw vragen...of gewoon uit nieuwsgierigheid ?
Dan ben je zeker welkom op onze beurs.

Meerdere mediums, kaartleggers, Gelaats Analyse, Klankenschalen Heaing , contact leggen met overledenen, tarot, Healers en lichtwerkers zijn er aanwezig om jou inzichten te geven en op een liefdevolle manier verder te helpen. Je kan ook terecht bij verschillende verkoopstanden en spirituele materialen, mineralen, engelen. boeken,kaarsen, kaarten enz …..

Wij streven ernaar om een fijne energie te creëren op deze dag, allemaal samen en vanuit het oogpunt om elkaar te helpen.
Ieder doet dit op zijn unieke manier.
Voel je welkom.

Deze dag ook koffie & dranken Belegde broodjes , Taart te verkrijgen aan democratische prijzen .
Parking aan de Zaal

Inkom : 5€
Toegangkelijk voor Invalide
Voor Info 0032 (0) 475387846 Hoekx Freddy
spiranza01@gmail.com
Via deze weg kan u bepaalde punten opzoeken zoals de beurs enz ...
via https://nl-be.mappy.com/
Komt u met openbaar vervoer? https://www.delijn.be/nl/routeplanner
Bankcontact in de buurt van de beurs https://www.mastercard.be/nl-be/particulieren/dienstverlening-innovaties-advies/dienstverlening/opzoeken-van-geldautomaten.html
www.spiranza.be

van harte welkom
Spiranza
Freddy & Martine - Werner & Cindy

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €; Consultprijs Maxi: 20,00 €

Organisatie

Vzw Spiranza

Filter op categorie