Smeekt je gazon om wat aandacht? Wil je een terras aanleggen? Overweeg je een groendak of -gevel? Of ga jij dit jaar voor de perfecte moestuin? Op zaterdag 16 februari heropenen we onze volledig vernieuwde Serres, en dat met een heus tuinfeest. Een uitgelezen kans om onze nieuwe groencursussen te ontdekken! Onze tuinexperts lichten tijdens tal van gratis workshops en demo's graag een tipje van ...
Smeekt je gazon om wat aandacht? Wil je een terras aanleggen? Overweeg je een groendak of -gevel? Of ga jij dit jaar voor de perfecte moestuin?

Op zaterdag 16 februari heropenen we onze volledig vernieuwde Serres, en dat met een heus tuinfeest. Een uitgelezen kans om onze nieuwe groencursussen te ontdekken! Onze tuinexperts lichten tijdens tal van gratis workshops en demo's graag een tipje van de sluier.

Bovendien halen we onze barbecue van stal! Onze grillspecialist laat je graag proeven van de unieke smaken die je op houtskool, met gas of in een rookoven tevoorschijn tovert.

Kijk voor meer informatie over onze groencurssusen en de lesmomenten op https://beta.cvodeverdieping.be/cursussen-en-opleidingen/tuinbouw-en-tuinontwerp.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

CVO De Verdieping – Serres

Organisatie

CVO De Verdieping

Filter op categorie