In deze cursus breiden we onze basiskennis uit. Je leer verfijnder te werk te gaan. Er wordt aandacht besteed aan verschillende feestgebakjes, bavarois, … Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker. Wat maken we klaar? - Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,… - Beslagen - Taarten en gebak - Bavarois - Verschillende soorten crèmes en romen - Garneertechnieken - Koekjes ...
In deze cursus breiden we onze basiskennis uit. Je leer verfijnder te werk te gaan. Er wordt aandacht besteed aan verschillende feestgebakjes, bavarois, … Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Wat maken we klaar?

- Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,…
- Beslagen
- Taarten en gebak
- Bavarois
- Verschillende soorten crèmes en romen
- Garneertechnieken
- Koekjes
- Marsepein
- Chocolade

De lessen gaan wekelijks door op maandagvoormiddag, telkens van 08:50 tot 12:45.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Filter op categorie