In de cursus Bakken voor Starters leer je de basis van het bakken. Er komen verschillende soorten bak- en bereidingstechnieken aan bod. Zo leer je niet enkel over verschillende soorten deeg, maar ook over het bereiden van soorten room, mousses,… en het garneren van taarten en gebak. Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker. Wat maken we klaar? - Gistdegen, ...
In de cursus Bakken voor Starters leer je de basis van het bakken. Er komen verschillende soorten bak- en bereidingstechnieken aan bod. Zo leer je niet enkel over verschillende soorten deeg, maar ook over het bereiden van soorten room, mousses,… en het garneren van taarten en gebak. Al deze baktechnieken worden aangeleerd door een brood- en banketbakker.

Wat maken we klaar?

- Gistdegen, bladerdegen, vetdegen,…
- Beslagen
- Taarten en gebak
- Verschillende soorten crèmes en romen
- Garneertechnieken
- Koekjes
- Marsepein

De lessen gaan wekelijks door op maandagavond, telkens van 18:15 tot 22:10.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Filter op categorie