Gepubliceerd op dinsdag 29 oktober 2019 0 u.
Laatste expositie in oud CC MUZE

Sinds 2001 zorgt Artikel 27 voor een kleurrijke en kunstige herfstperiode in onze gemeente. Voor deze editie slaan 50 hedendaagse kunstenaars hun tenten op in het leegstaande CC Muze in Zolder-centrum. Van 1 tot 24 november kan je tussen 14 en 18 uur onder de noemer O tempora o muze het beeldend afscheid van het vroegere cultuurcentrum beleven.

Op vrijdag 1 november verwelkomen Pierke en alle kunstenaars het grote publiek vanaf 14 uur voor de officiële vernissage met fairtradereceptie. Donderdagavond 7 november is het de beurt aan de ondernemers. Vanaf 20 uur kunnen zij tijdens deze nocturne in een sfeervol decor netwerken en genieten van een rondleiding. Afsluiten doen ze in schoonheid op zondag 24 november, met een optreden van de kinderen van de groep Taalstimulering Lindeman en met het traditionele vuurkunstwerk van Annemarie Schoonens. Niet te missen dus.

Toegang tot de tentoonstelling is gratis. Liever een rondleiding met deskundige uitleg? Hiervoor betaal je een kleine bijdrage. Reserveren is vereist en kan via gerlinde.gilissen@pandora.be.

Op 4, 5, 11, 12, 18 en 19 november is de tentoonstelling gesloten voor publiek.

De opbrengst van de kunstverkoop, de rondleidingen en vrije giften gaan integraal naar twee duurzame projecten Mijn Congo en Fajar Baru (Indonesië). Artikel 27 is een organisatie van Art 27 vzw in samenwerking met GROS en Gemeente Heusden-Zolder, CC Muze en Wijkwerking Lindeman. 

Info: www.artikel27.eu