Begeleider Buitenschoolse kinderopvang

deeltijds 19u | onbepaalde duur (aanleg niet-bindende wervingsreserve voor 2 jaar)

Als begeleider buitenschoolse kinderopvang verzorg je de dagelijkse opvang van de kinderen voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens schoolvakanties. Je zorgt voor creatieve activiteiten en begeleidt de kinderen met het nodige enthousiasme. Je bent een maatschappelijke meerwaarde in een groeiende en boeiende gemeente.

Verwachtingen

Je hebt een hart voor kinderen. Je kan ze enthousiasmeren en je bent een warme persoonlijkheid. Samen met je collega’s ben je creatief, communicatief en kan je goed inleven in de leefwereld van kinderen. Houd er rekening mee dat je regelmatig in gebroken diensten werkt.

Je bent BIJ VOORKEUR in het bezit van een diploma, brevet, attest of getuigschrift dat erkend is door het Agentschap Opgroeien, (voorheen Kind & Gezin) of je hebt relevante ervaring in het werken met kinderen. Je spreekt goed Nederlands en je kan een blanco uittrekstel uit het strafregister voorleggen (model 596.2).

Ons aanbod

Wij bieden jou een deeltijdse (19u) contractuele functie van onbepaalde duur. Een brutomaandloon volgens de barema’s IFIC, minimum €1.335,90 en maximum €1.362,55.

Relevante beroepservaring in de privé-sector of als zelfstandige wordt in aanmerking genomen.

Jouw loonpakket wordt aangevuld door volgende extralegale voordelen:

  • Maaltijdcheques, Ecocheques.
  • Fietsvergoeding en/of terugbetaling van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer
  • Km-vergoeding bij gebroken diensten.
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door tal van opleidingen zoals het behalen van een attest van beroepsbekwaamheid.
  • Gratis Hospitalisatieverzekering met voordelig tarief voor je gezin.
  • Aanvullend pensioen.
  • GSD-V pluspas met tal van kortingen.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een casusbespreking/praktijktoepassing met mondelinge toelichting en een motivatiegesprek.

Er zijn 6 vacante betrekkingen!

We hechten belang aan diversiteit en inclusie. Deze benadering zal een bepalende rol spelen in de invulling van de betrekkingen. Zo kunnen bepaalde plaatsen bij voorkeur ingevuld worden door kandidaten met een label “individueel maatwerk”.

Meer info

Solliciteer ten laatste op 18 april 2024. Bezorg ons je cv, je motivatiebrief en een kopie van je diploma/attest/brevet via mail aan sollicitatie@heusden-zolder.be. Onvolledige of laattijdige sollicitaties worden niet aanvaard.