Buitenspeeldag komt eraan!

Gepubliceerd op woensdag 12 apr 2023 om 08:37

Ga je graag uit de bol in een springkasteel? Wil je het BMX-parcours onveilig maken? Of knutsel je liever? Dan ben jij helemaal klaar voor één van de leukste events van het jaar!

Op woensdag 19 april trekken we weer naar Domein Bovy voor een goedgevulde buitenspeeldag. Van 13 tot 17 uur genieten kinderen er gratis van een uitgebreid spelaanbod en tal van speelprikkels. Dus, ben je tussen 4 en 12 jaar? Laat die schoolboeken dan voor een namiddag aan de kant liggen en kom met ons buiten spelen en genieten van een lekker ijsje!

Ben je 18+ en wil jij ons graag een handje helpen op de buitenspeeldag? Stuur dan voor 1 april een mailtje naar aap@heusden-zolder.be. Je krijgt een vergoeding van 30 euro.

Elke dag buitenspeeldag, moet kunnen!

Elk speelterrein in Heusden-Zolder is anders. Het ene heeft een groot klimrek, het andere een zandbak met veerdiertjes en de klassieke schommel. Maar niet iedereen weet waar al die speelparadijsjes te vinden zijn. Daar brengen de collega's van Jeugd met de speelkaart nu verandering in. De kaart toont kinderen de weg naar alle speelterreinen in Heusden-Zolder en wordt na de paasvakantie verspreid via de scholen. Vanaf dan kan je ook een exemplaar afhalen in het gemeentehuis, de bibliotheek of Kameleon Huis van het Kind.

3...2..1... Spelen maar!