Gepubliceerd op dinsdag 24 december 2019 7.55 u.
Totaalbedrag € 15.598,84!

Voor de Warmste Week zette de bibliotheek dit jaar heel wat leuke acties op poten. Zo organiseerden we met de lagere scholen in Heusden-Zolder het project Lees je 17 warm: Sponsorlezen voor een goed doel. Ook de Week van de Smaak stond dit jaar in het teken van de Warmste Week, en tijdens onze workshops Handletteren maakten we de mooiste wenskaarten. De Sleep-In was een gigantisch succes en ook onze rospotten brachten aardig wat rosse centjes binnen.

The English Bulldog Resort

In september kozen we als bibliotheek ons Warmste Doel. Uit alle suggesties van onze leners, trok een onschuldige hand The English Bulldog Resort. De acties van de bib brachten, samen met het sponsorlezen van scholen de Schans en de Luchtballon, € 1.635,50 op voor de opvang en verzorging van de hondjes.

Lees je 1 7 Warm

Het leesproject Lees je 1 7 Warm ging dit jaar voor de eerste keer door, en was een schot in de roos! De Heusden-Zolderse lagere scholen lazen voor hun gekozen goede doelen meer dan 12.000 boeken, proficiat! De scholen lazen zo € 13.963,34 bijeen voor een reeks goede doelen, waaronder vzw Stijn - 't Weyerke, vzw De Droomboom, Sint-Vincentius en vzw Pinocchio.

Totaalbedrag € 15.598,84!

Met alle acties die de bibliotheek en de basisscholen organiseerden voor de Warmste Week, zamelden we een totaalbedrag in van maar liefst € 15.598,84. We bedanken graag iedereen voor de inzet en/of bijdragen, dit voelt erg warm aan!