Gepubliceerd op maandag 12 februari 2018 16.58 u.
In 2018 focussen we ons niet enkel op de gemeentelijke wegen. We hebben ook aandacht voor het landelijke gebied in onze leefomgeving, waar weidedieren, zoals koeien, al te vaak het slachtoffer worden van zwerfvuil.

Genoeg van al dat zwerfvuil ? Ook in 2018 trekken we er weer massaal op uit om samen onze leefomgeving te bevrijden van al dat zwervend vuil. In 2018 focussen we ons niet enkel op de gemeentelijke wegen. We hebben ook aandacht voor het landelijke gebied in onze leefomgeving, waar weidedieren, zoals koeien, al te vaak het slachtoffer worden van zwerfvuil. We willen deze editie nog meer scholen en verenigingen warm maken om de handen uit de mouwen te steken voor een propere buurt. Wil jij samen met jouw klas of vereniging meehelpen om plastic soep in de oceanen te voorkomen, weidedieren te behoeden voor zwerfvuil en je eigen buurt een aangenamere omgeving te maken en er nog wat aan verdienen ook?

Straat.net 2018 : grote zwerfvuilopruimactie in onze gemeente. Doe mee op 20, 21 en 22 april.

Neem dan deel aan de grote Straat.net zwerfvuil opruimactie op 20, 21 en 22 april 2018. Inschrijven kan tot 23 maart bij milieu@heusden-zolder.be.

Na de inschrijving krijgen de deelnemers bepaalde straten toegewezen. Op de opruimdag zelf kan iedereen beschikken over het nodige opruimmateriaal: vuilzakken, handschoenen, …. Limburg.net betaalt voor elke opgeruimde kilometer 15 euro uit.