Gepubliceerd op dinsdag 10 maart 2020 0 u.
Wil jij deel uitmaken van het DTM-team?

Circuit Zolder heeft tijdens het weekend van 24-25-26 april een seizoenopener om u tegen te zeggen. Met DTM, in de volksmond de F1 van de toerismewagens, verwachten we heel wat bezoekers die zich met veel plezier laten onderdompelen in een unieke racesfeer. In 2020 is DTM meer dan ooit een Europese competitie met internationale uitstraling, door de live uitzendingen in maar liefst 150 landen.

Circuit Zolder zoekt lokale verenigingen die met een team van minimaal 10 personen deel willen uitmaken van het DTM-team op zaterdag 25 en zondag 26 april. Mogelijke taken zijn parkingbegeleiding, tribune toezicht, ticket controle, publieksbegeleiding of buurtcontrole. Een dagdienst duurt ongeveer van 7 tot 16 uur en mag door meerdere personen of verenigingen gedaan worden. Circuit Zolder vraagt één verantwoordelijke als contactpersoon en medewerkers moeten minimaal 16 jaar zijn.

Uiteraard staat hier een vergoeding van 500 euro per dagdienst voor je vereniging tegenover. De organisatie zorgt voor een tent en veiligheidshesjes, maar we roepen de vrijwilligers op om ook hun vereniging kenbaar te maken. Samen maken we er een gezellig, veilig en buurtvriendelijk feest van!

Info: Peter Beliën - peter.belien@circuit-zolder.be