Je event aankleden met wegwijzers, beachflags, startboog, banners ...

Wil je materiaal lenen voor je sportevenement, dan kan dat via onderstaande knop. Het beschikbare materiaal kan je raadplegen in onze bochure. Na het evenement dien je een kort verslag te versturen met enkele foto’s als bewijs van correct gebruik.

Eventpakket aanvragen Verslag versturen

De materialen worden enkel ontleend aan organisatoren van sportieve evenementen in Heusden-Zolder die toegankelijk zijn voor het brede publiek.

De aanvraag voor materiaal dient minimum 4 weken voor de datum van de activiteit ingediend te worden.

Indien je materiaal leent, ga je akkoord met het uitleenreglement. 

Voor het corona-pakket dien je een aparte aanvraag te doen via het organisatiedossier.

Promotie voor je evenement

Vergeet je activiteit zeker niet in te geven in de UITdatabank. Hoe en waarom je dat doet, lees je in ons artikel Zet je activiteit in de kijker.

Wij bekijken graag welke van onze kanalen geschikt zijn om promotie te voeren voor je evenement. Dat kan bijvoorbeeld met een artikel zijn in ons infozine #vanhtotz of onze digitale nieuwsbrief #vanhtotz | DIGITAAL, maar ook met een leuke post op onze sociale media of website. Dien je aanvraag voor communicatie/promotie minimum 8 weken voor de datum van de activiteit in met hetzelfde online formulier (luik 2). Zorg dat je de foto's/video/tekst al klaar hebt in het juiste formaat alvorens de aanvraag te starten:

  • tekst: .doc(x)
  • foto: .jpg
  • video: .mp4

Veel succes met je organisatie!