Gepubliceerd op donderdag 11 januari 2018 14.24 u.
De Huisdokter van Dubolimburg geeft gratis, objectief en onafhankelijk advies aan huis en op maat aan alle Limburgers die hun woning willen renoveren.

Als particulier kan je onmogelijk inschatten welke werken er moeten gebeuren, en op welke manier je die kan laten uitvoeren. Voor je het weet maak je fouten die achteraf niet meer recht te zetten zijn.

De Huisdokter geeft heldere antwoorden op al je concrete vragen, zelfs als je budget beperkt is.

Wat doet de Huisdokter?

  • Komt aan huis en geeft gratis advies op maat – onafhankelijk en objectief.
  • Bepaalt een volgorde van werken en stelt, indien nodig, een stappenplan op.
  • Geeft advies over premies, subsidies en de (goedkope) Duwolimpluslening waarbij Limburgse particulieren tot 40 000 euro kunnen lenen voor duurzame, energiegerelateerde werken aan hun woning.

Je bent NIET verplicht om het advies van de Huisdokter op te volgen. Maar wie slim is, doet dat uiteraard wel. 

Nieuw: Renovatierapport
Het Renovatierapport is een document met daarin jouw persoonlijke advies van de Huisdokter, waarin je ook alle mogelijke maatregelen, de volgorde van uitvoeren en praktische tips & tricks vindt. Het Renovatierapport geeft je inzicht in de werken aan je woning, het helpt je ook om de juiste offertes aan te vragen en om goed geïnformeerd aan de gesprekken met architecten en aannemers te beginnen. Een Renovatierapport kost 75 euro maar dankzij de steun van onze gemeente betaal je slechts 25 euro!

Reserveer je Huisdokteradvies via www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be of 011 39 75 75.