Geef je mening over Heusden-Zolder

Gepubliceerd op vrijdag 15 mrt 2024 om 08:58

Lokaal bestuur Heusden-Zolder wil de stem van haar inwoners horen! Daarom lanceren we de burgerbevraging #wijzijnheusdenzolder om de input van alle inwoners te verzamelen. Wat is goed, wat kan beter, waar liggen onze inwoners wakker van? Inwoners kunnen via de bevraging hun zegje doen over allerhande thema’s zoals betaalbaar wonen, fietspaden of afvalophaling.

Op deze manier kan het beleid op een snelle en efficiënte manier zoveel mogelijk feedback verzamelen en kunnen inwoners ook makkelijk hun mening geven. 

Aanpak

We werken voor dit onderzoek samen met onderzoeksbureau Indiville en veldwerkbureau Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak.

Hoe meedoen?

Je vindt de enquête online via www.heusden-zolder.be/burgerbevraging. Daarnaast kan je ook op verschillende gemeentelijke locaties zoals de wijkcentra, het gemeentehuis, de bibliotheek, dienstencentrum De Zandloper en het Sociaal Huis terecht voor de papieren versie van de bevraging.  Je kan je formulier achterlaten in één van de verzamelboxen.

We vragen naar je mening over de buurt en mogelijke keuzes die moeten gemaakt worden.  Door je deelname werken we samen aan de toekomst van onze gemeente. Samen zijn we Heusden-Zolder.

Ga hier naar de burgerbevraging