Gepubliceerd op vrijdag 12 februari 2021 10.06 u.

Recordaantal geschenkkaarten verkocht 2020

Sinds de start ervan in 1997 werden er nog nooit zoveel geschenkkaarten van de Middenstandsraad Heusden-Zolder verkocht als afgelopen jaar. De teller staat op maar liefst 176.980 euro! Wij willen de inwoners, werkgevers en werkelijk iedereen bedanken voor het kopen en het gebruiken van de geschenkkaart.

Ook het lokaal bestuur koos in 2020 resoluut voor #ikkooplokaal en de geschenkkaart als middel om mensen te ondersteunen of te bedanken in deze moeilijke periode. De geschenkkaart paste perfect in het relanceplan en gaf op die manier onze lokale economie een stevige injectie.

Een groot deel van de geschenkkaarten worden in 2021 nog gebruikt. Handelaars die willen deelnemen, registreren best snel via www.middenstandsraad-hz.be/registreren_geschenkkaart_MHZ.pdf. Deelnemen kan bovendien dit jaar gratis! Alweer een manier van onze middenstandsraad om onze lokale handel en horeca te ondersteunen. En 2021 belooft een goed jaar te worden, want in januari werd ondertussen voor een bedrag van 17.350 euro aan geschenkkaarten verkocht.

De middenstandsraad en het lokaal bestuur geloven erin dat zowel werkgevers als inwoners onze lokale economie blijven steunen onder het motto #ikkooplokaal.

Info: Team Welzijn | Economie – 011 80 80 80