Groetjes uit Heusden-Zolder

Gepubliceerd op maandag 1 jul 2024 om 09:55

Fan van vakantie in eigen streek?  Dan kan je de collectie postkaartjes van onze beeldambassadeurs zeker smaken!

Onze beeldambassadeurs zijn al een hele tijd actief met het maken van leuke sfeerreportages van de vele activiteiten en evenementen in Heusden-Zolder. Met de zomervakantie in het achterhoofd kregen ze een passende opdracht om elk 3 beelden in te sturen van leuke locaties in onze gemeente.  Locaties die een vakantiegevoel oproepen of die het ontdekken waard zijn tijdens deze zomermaanden. Van het serene groen van onze natuur tot de historische charme van het mijnterrein, elke postkaart vangt een stukje van de ziel van Heusden-Zolder.

Ellen Triekels, één van onze enthousiaste beeldambassadeurs, deelt haar ervaring: "Het is fantastisch om mijn favoriete plekjes in Heusden-Zolder te kunnen delen met iedereen. Voor mij was dat bijvoorbeeld Domein Bovy, met in het bijzonder het dierenpark. Een toffe plek met een hoop nostalgie.  Ik hoop dat deze postkaarten iedereen inspireren om deze mooie plekjes zelf te ontdekken."

De postkaarten zijn gratis verkrijgbaar in het gemeentehuis, de bibliotheek, ZLDR Luchtfabriek en het toeristisch kantoor. Verzamel ze allemaal en ontdek de schoonheid van Heusden-Zolder, gezien door de ogen van onze beeldambassadeurs.